Wat zijn de nieuwe opties in Joomla 3.2?

Nieuwe opties Joomla 3.2Vorige maand is de nieuwe versie Joomla 3.2 vrijgegeven, "Something New for Everyone". En dat klopt er zitten veel verschillende mooie nieuwe opties in, voor ieder wat wils.

In dit artikel meer informatie over de voordelen van de nieuwe opties en een Prezi met daarin video tutorials over de nieuwe opties.

Lees meer: Wat zijn de nieuwe opties in Joomla 3.2?

Joomla!dagen 2014

Joomla!dagen 2014Op zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 zijn de Nederlandse Joomla!dagen, voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker! Honderden Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen naar Woudschoten in Zeist. Om kennis te delen en op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Twee dagen vol Joomla, voor en door de community. Tijdens de Joomla!dagen zullen vooral de nieuwe features van de Joomla 3 serie centraal staan. De Joomla!dagen zijn dan ook een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en je Joomla netwerk te vergroten. Meer informatie en toegangsbewijzen op www.joomladagen.nl. Wees er op tijd bij, tot en met 22 februari 2014 zijn de speciale kortingsprijzen geldig.

Lees meer: Joomla!dagen 2014

Joomla! 2.5 features tijdens Joomla!dagen 2012

Joomla!dagen 2012Na maanden van voorbereidingen was het dan eindelijk weer zover, de Joomla!dagen 2012 op 21 en 22 april in Zeist. Dankzij de organisatie van ons vaste team, de sponsors, de locatie Woudschoten, de bezoekers, de sprekers en presentaties waren het weer geweldige Joomla!dagen. 

Lees meer: Joomla! 2.5 features tijdens Joomla!dagen 2012

Blanco templates voor Joomla! 2.5

Joomla 2.5Op 24 januari is de nieuwe versie Joomla 2.5 vrijgegeven, Joomla 1.7 zal vanaf 24 februari niet meer ondersteund worden. De blanco Joomla 1.7 templates zullen over het algemeen werken in Joomla 2.5, maar zijn toch op een aantal punten voor Joomla 2.5 geupdate. Zoals een aantal gegevens in de templateDetails.xml o.a. de module positie position-7 is aangepast naar sidebar-left-top en de module positie breadcrumbs is aangepast naar kruimelpad.

Lees meer: Blanco templates voor Joomla! 2.5