Met Joomla SEO wordt de website nog beter vindbaar in Google

joomla zoekmachine optimalisatie seo

Heb je op je website gezorgd voor meer online zichtbaarheid door middel van nieuwe artikelen?
Goede informatieve teksten zijn erg belangrijk en regelmatig nieuwe teksten worden niet alleen door je (terugkerende) bezoekers erg gewaardeerd, maar ook door zoekmachines zoals Google. Schrijf interessante teksten voor je doelklant zodat het voor bezoekers duidelijk is wat jouw specialisme is.

Lees meer: Met Joomla SEO wordt de website nog beter vindbaar in Google

De meest gelezen artikelen nog zichtbaarder voor je doelklant

joomla3 module meest gelezen blogs

Je schrijft regelmatig blogs voor je website en een aantal artikelen worden al goed gevonden. De meest gelezen artikelen in je weblog wil je graag nog zichtbaarder maken op je Joomla website.

Vooral omdat het artikelen zijn met interessante informatie voor je doelklant en ook verwijzen naar een belangrijke conversie pagina op de website. Zoals bijvoorbeeld het aanvragen van informatie, aanmelden voor de nieuwsbrief of een pagina met meer informatie over een training.

Lees meer: De meest gelezen artikelen nog zichtbaarder voor je doelklant

Snel en eenvoudig actuele aanbod aanpassen op de website

Gebruiksvriendelijk Joomla 3.4 module bewerken

Sinds vorige maand is er een nieuwe versie Joomla 3.4 en met deze versie is het nog gebruiksvriendelijker geworden om een website te onderhouden!

De afgelopen weken heb ik diverse Joomla cursussen gegeven en support aan klanten. Daarbij kwam de verbeterde optie zeker aan bod, snel en eenvoudig modules bewerken via de voorkant van de website. En de reacties waren erg enthousiast!

Lees meer: Snel en eenvoudig actuele aanbod aanpassen op de website

Tips voor het gebruiksvriendelijk plaatsen van afbeeldingen

Tips afbeeldingen verkleinen Joomla

Tijdens de workshop Joomla website beheer komt het altijd aan bod, uitleg over het gebruiksvriendelijk plaatsen van afbeeldingen op een Joomla website. Omdat het nog regelmatig voor komt dat er te grote afbeeldingen worden gebruikt.

Afbeeldingen worden bijvoorbeeld direct geplaatst vanaf een fototoestel of telefoon met een hoge resolutie van meer dan 2000 pixels en een bestandsgrootte van 1 of 2 MB per foto.

De afbeelding wordt dan handmatig met de editor verkleind naar een veel kleiner formaat zichtbaar op de website. Vaak omdat het een snelle manier is, maar het blijft dezelfde grote afbeelding (qua MB's).

Lees meer: Tips voor het gebruiksvriendelijk plaatsen van afbeeldingen