“Jou begrijp ik tenminste!”, zei één van mijn klanten laatst. Dat vind ik een groot compliment, want dat is wat ik graag wil bereiken. Duidelijkheid bij het ontwikkelen of optimaliseren van een website, samen met de ondernemer!

Werkwijze

Ik geef graag duidelijk advies aan zelfstandige specialisten over een nieuwe website of om een bestaande website te optimaliseren voor meer online resultaat. Ik ontwikkel websites die gebruiksvriendelijk zijn, die voor meer conversies zorgen (zoals: informatie aanvragen, bestellingen, inschrijvingen voor trainingen en nieuwsbrieven) en die in de zoekmachines goed gevonden worden door de doelgroep.

Ervaring

Dat doe ik al ruim 14 jaar. Eerst als webmaster bij een webdesign bureau in Dordrecht. Daar bestonden mijn werkzaamheden uit het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van toen nog meestal html websites zonder beheersysteem (CMS).

Sinds mei 2007 ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijf Web-effect en ben ik het open source CMS Joomla als basis voor websites gaan gebruiken. Daarmee is het mogelijk om zonder kennis van html zelf je eigen website te onderhouden met onder andere tekst, afbeeldingen, filmpjes en bijvoorbeeld te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

Advertorial VOPD

Referentie websites

"Anja durfde de uitdaging aan om een website te bouwen voor een fotograaf. Een website waarin het beeld het allerbelangrijkste is en goed tot zijn recht moet komen. Anja heeft goed begrepen waar de accenten moeten liggen en ze heeft ervoor gezorgd dat de website precies werkt zoals ik voor ogen had. Verder heeft ze met veel geduld een training gegeven over het gebruik van Joomla. Een super prestatie, een prachtig resultaat en een meer dan tevreden klant ! "

Anke Bot - februari 2016

 

Meer informatie

Een persoonlijk gesprek als startpunt van een project vind ik erg belangrijk. Door eerst goed te luisteren en samen met de klant de inhoud en doelen van de website te bespreken, kan ik een heldere analyse maken en in duidelijke taal, stap voor stap, praktisch advies geven en effectief te werk gaan.

Joomla trainer

Wil je leren hoe je zelf een website kunt maken, onderhouden en optimaliseren?

Ik geef sinds 2007 diverse Joomla cursussen over Joomla beheer, templates en zoekmachine optimalisatie. Een meerdaagse cursus website maken met Joomla. Maar ook een maatwerk cursus Joomla als je graag in eigen tempo één op één training wilt volgen.

Referentie trainingen

Ik heb op 12 september 2013 meegedaan met de dagcursus website onderhouden. Dat was een plezierig en interessante dag. Veel geleerd. Vooral heb ik een goed beeld gekregen van de totaal opbouw van deze 3.1 joomla versie. Ik werkte voorheen met een oude (1.0) versie. Een wereld van verschil. Anja is een enthousiast, betrokken en deskundig trainer! En nu aan de slag en veel oefenen om het geleerde me verder eigen te maken.

Jan Klomp - Basiscursus Joomla! 3

Wil je graag weten waar je ik je mee kan helpen?

Neem vrijblijvend contact op

 

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Westelijke Parallelweg 50
3331 EW Zwijndrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 078 - 6228104

Gratis website tips

Naar boven